Aplikasi

product_img

Coats Luxury liyane

Kabar Kita

  • 2021 New Models Development
    • Agustus-05-2021
    • Ram M

    2021 Pangembangan Model Anyar

    Kita duwe rantai pasokan produsen kain sing apik lan desain profesional lan tim produksi.Ing 2021, kita wis nandur modal ing desain lan produksi akeh sandhangan anyar sing nyukupi kabutuhan pasar, lan kita bakal menehi pelanggan rega paling terjangkau lan layanan apik ...

  • Team Building
    • Mei-20-2021
    • Ram M

    Team Building

    "Seneng kerja, urip seneng".Supaya luwih ngrangsang semangat karyawan kanggo kerja lan nambah kesadaran tim.Ing akhir minggu awal musim panas, Miwei Garment nindakake kegiatan mbangun tim ing Hetianlong Farm ing Haining.Kabeh padha seneng mangan beras wangi...

  • Congratulations to moving to new premises!
    • 23-November 2020
    • Ram M

    Sugeng pindhah menyang papan anyar!

    Ing tanggal 23 November 2020, Haining Miwei Garment Pindhah menyang papan anyar lan mbukak babak anyar kanggo pangembangan perusahaan ing taun 2021. Perusahaan duwe komitmen kanggo ningkatake lingkungan kerja karyawan lan nyengkuyung kreativitas.Sawise pindhah menyang papan anyar, t...